fredag 24. april 2015

Lefse med spekeskinke

I går ble det ingen middag grunnet dugnad i feltet. Men litt kosemat på kvelden ble det; lefse med spekeskinke. Her er det bare å variere som man ønsker. Passer perfekt på tur eller kuttet opp i biter til tapas.

Du trenger:
Tacolefse (myk type)
Snøfrisk
Fetaost
Rødløk
Spekeskinke
Crispi salat eller rapid-salat

Andre forlsag til fyll kan være oliven, forskjellige typer ost eller annet man finner i kjøleskapet.



Smør snøfrisk på lefsa og legg på spekeskinke. Legg så salat i midten og fyll på med resten av fyllet.



Rull sammen og pakk lefsa i plastfolie om den skal være med på tur eller kutt den i passe brede biter til tapas. Stikk gjerne et spyd eller tannpriker (IKKE med mintsmak) med en oliven på på toppen til pynt.

Nyyyyyt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar